2015. június 15., hétfő

INDUL AZ E-HÍRFOLTOK!



Kedves Céhtagok!



Már a megválasztásunk idején is úgy gondoltuk, hogy néhány fontos célunkat – csak a céhtagok számára elérhető tartalom, naprakész tájékoztatás a hazai és külföldi eseményekről, figyelemfelkeltés – csak akkor tudjuk elérni, ha a lehetőségeinkhez mérten kihasználjuk az informatika áldásait. Ezt az elképzelésünket megerősítette, hogy a kérdőívben is sokan megfogalmazták ezt az elvárást, mondván egy XXI. századi szervezet nem működhet sikeresen, ha nem tud rendszeres kapcsolatot tartani a tagjaival.

A napokban elkezdtük kidolgozni az E-Hírfoltok koncepcióját, miszerint augusztus elejétől rendszeresen e-mailben küldünk a céhtagoknak híreket és egyéb meglepetés küldeményeket.

A jelenlegi nyilvántartásban azonban csak a tagság egyharmadánál van e-mail cím feltüntetve, és azok egy része – mint az elmúlt hat hétben már megtapasztaltuk – nem létező cím. Az e-mail címek összegyűjtéséhez a Mailchimp nevű magyarul is „beszélő” rendszert fogjuk használni.

A feliratkozás két lépésből áll:
1. Erre a linkre kattintva a megjelenő űrlapot értelemszerűen töltsd ki, majd nyomd meg a lap alján lévő Feliratkozás gombot.

2. Egy-két perc múlva az űrlapba beírt e-mail címre kapsz egy üzenetet a Magyar Foltvarró Céhtől, és az ott szereplő linkre kattintva meg kell erősíteni a feliratkozást. Ez a lépés garantálja, hogy helyes az e-mail cím.


Az összegyűjtött adatokat bizalmasan kezeljük: az adatokat és az e-mail címeket semmilyen körülmények között nem adjuk át harmadik személynek, és nem fogunk kereskedelmi jellegű ajánlatokat küldeni.


Mostantól fokozottan igaz lesz, hogy aki kimarad, az lemarad. Az E-Hírfoltokat minden céhtagnak – és csak céhtagnak - egyszerre és csak egyszer küldjük ki.

A Vezetőség


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...