2012. szeptember 5., szerda

Zugmann Ili: MODERN, MINIMÁL stílusú quilt készítése


Európa-szerte végigsöpör az új divat, hazánkba is elért a modern, minimál stílusú foltvarrás. Ennek első tolmácsolójától, Polyák Ilditől már megtanulhattuk a falikép készítését, most, az idei Határtalanul Fesztivál és Kiállítás tanfolyamán modern, minimál stílusú panel elkészítésére lesz lehetőségünk Zugmann Ili céhmester tolmácsolásában.
A Fesztiválon Ili alkotásai lesznek fókuszban, a bemutatott munkák közt szerepelnek modern munkái is.




Világszerte nagy népszerűségnek örvend az új irányzat, újabb és újabb csoportok, internetes közösségek alakulnak, hogy a modern stílussal, technikával foglalkozzanak. 
Mi is a minimál stílus? 
A tradicionális minták megújulása, újjáéledése, újraértelmezése bújik meg a modern munkák elemei között, amelyből a tanfolyamon egy párna előlapját készíthetitek el Ili segítségével. A panel beépíthető táskába, textilképbe, továbbfűzhető takaróvá.



A tanfolyamon Ili bemutatja egy díjnyertes farmerkollekcióját is, így megismerkedhettek az újrahasznosítás egy korszerű formájával, egy régi farmer új életével, ötleteket, mintákat kaphattok egy táska és a bele való használati tárgyak új stílusban történő megalkotásához.  


A Határtalanul fesztivál tanfolyamáról információt és jelentkezési lapot az alábbi elérhetőségen kérjetek:
Egeresi Emőke: gemokec@freemail.hu 70/408-4605      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...